"Boven het maaiveld schijnt de zon"

Veronzinzels

Wie zijn wij?

Kristel de Visser

Mijn naam is Kristel de Visser. Samen met mijn man, drie kinderen, hond, kat en kippen woon ik op een prachtige plek in Drenthe. We zijn een hecht en sensitief gezin. We leren daardoor veel van elkaar. 

In 1976 werd ik geboren als middelste van 3 dochters. Mijn jeugd was niet zonder obstakels en kende veel verdriet. Daarbij voelde ik me vaak anders en niet begrepen. Ik zag en voelde dingen die anderen niet leken te ervaren. Best overweldigend, helemaal omdat dit in mijn gezin niet “normaal” was. In het bos kwam ik tot rust. De bomen leken met me te communiceren, luisterden en gaven me zonder woorden toch antwoord. Ook met Kunst voelde ik deze verbondenheid en vond ik een manier om me te uiten. Inmiddels weet ik meer over mijn hoogsensitiviteit en spirituele gaven en verweef ik deze in mijn werk. 

Al ruim 13 jaar werk ik in mijn eigen praktijk als Tekentherapeut en Creatief coach. En sinds begin 2023 ook als Transformatiecoach. Zo verzorg ik individuele (familie) opstellingen, Trance Healing reizen en geef ik EFT en Ademwerksessies. Maar ook de creatieve werkvormen blijven een belangrijk onderdeel binnen mijn werk. 

Ik werk graag met mensen die hun (spirituele) bewustzijn willen ontwikkelen. Mensen die niet blijven hangen in pijn of overtuigingen, maar juist de stap durven zetten om naar zichzelf te kijken en op te ruimen. Ieder op zijn eigen tempo.  Ik begeleid je daar graag bij. Voel je welkom om een verkennend consult in te plannen.


Mees Dijkema

Hoi ik ben Mees, ik ben 20 jaar oud en geef energetische massages. 
Nadat ik vervroegd stopte met de middelbare school (vrije school Parcival college) heb ik me gericht op muziek. Ik ben mbo studio en live techniek en mbo muzikant gaan doen. Ik speel graag gitaar en een beetje piano. 

Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met het leren van energetische massages. Dit omdat ik veel interesse heb voor het zelfhelende vermogen van ons lichaam. Door een vorm van massage toe te passen kom je in een ontspannen staat. Naast massage werk ik met drukpunten, waardoor energie weer kan gaan stromen. 

De komende maanden zal ik aan het werk zijn voor De Uylenspiegel. Vanaf februari ga ik echter een jaar in Thailand wonen, een land waar ik veel van ben gaan houden. In Thailand wil ik mijn massage technieken verder leren uitbreiden en daarnaast werken aan mijn persoonlijke groei. Tot die tijd ben je van harte welkom een consult energetische massage te boeken.