"Boven het maaiveld schijnt de zon"

                                                             Veronzinsels                                               

jvkcfxxjdxdx

Kristel de Visser

Transfomatiecoach

 

Mijn naam is Kristel de Visser. Samen met mijn man, 3 kinderen, hond kat en kippen woon ik op een prachtige plek in Drenthe. We zijn een hecht sensitief gezin, ieder op zijn eigen manier. We leren daardoor veel van elkaar. 

In 1976 werd ik geboren als middelste van 3 dochters. Mijn jeugd was niet zonder obstakels en kende veel verdriet. Daarnaast heb ik me mijn leven lang anders gevoeld zowel binnen mijn gezin als daarbuiten. Ik begreep nooit zo goed waar dat vandaan kwam, en paste me aan de norm aan. Ik werd er een meester in om mijn ouders te ontzien en te doen waarvan ik dacht dat van mij verwacht werd. In het bos en op de heide voelde ik me tot rust komen. Daar voelde ik me begrepen en gezien. Ik voelde de energie van de bomen en de stevigheid, het gewortelde van de heide. Ook kunst werd een vorm om me te uiten. Zo mooi dat ik daar later mijn vak van heb kunnen maken. Ik werk inmiddels alweer 14 jaar in mijn eigen praktijk als tekentherapeut. Daarnaast ben ik in opleiding tot transformatiecoach en transhealer. Naast het geven van therapie en coaching vindt ik het leuk om workshops te geven om met vrouwen samen te werken in een kring. Mijn werk is tevens mijn way of live. Ik vind het een eer om met mijn ervaring en kennis anderen een steun in de rug te kunnen zijn.

 

 

Mees Dijkema

Energetisch masseur

 

 

Frank Dijkema

Reiki