"Het doel van kunst is niet het uiterlijk van dingen weer te geven, maar het innerlijk"

Aristoteles

Workshops

Nieuwjaars-Collage

Aan het begin van 2024 blikken we in deze ceremonie nog één keer terug. Wat heb je geleerd van de beproevingen van afgelopen jaar? Wat wil je nog verder ontwikkelen van dat thema? Wat waren je krachtige eigenschappen die je afgelopen jaar bent tegengekomen en hoe kan je die inzetten bij jouw ontwikkeling? Welke intenties heb je voor dit nieuwe jaar? 

In een kleine groep duiken we in dit thema middels meditatie, samen verbinden en het maken van een Nieuwjaars-collage. Niet teveel praten, maar op gevoel en intuïtie. Na afloop "lezen" we samen wat de collages ons te vertellen hebben. 

 

Vind je dit een mooie manier om je jaar bewuster te starten? Voel je voor deze workshop een ja, reageer dan snel. Met 4 personen is de groep vol.

 

Data: 1e, 2e of 3e week januari (nog nader te bepalenKring voor vrouwen

Aan het begin van het nieuwe jaar start De Uylenspiegel met een kring speciaal voor vrouwen. Een moment even helemaal voor jezelf. In een kleine groep van maximaal 4 vrouwen, ga je aan de slag met een thema. Je dompelt je onder in dit thema middels meditatie, visualisatie en een creatieve werkvorm. Naast het neerzetten van een mooi beeld laten we ons ook spiegelen door het beeld. Je krijgt uitleg over de manier waarop je een tekening kunt lezen. Wat vertelt het jou? Durf je in die spiegel te kijken? Waar loop je tegenaan en waar ligt jouw kracht? Je hoeft hiervoor helemaal niet te kunnen tekenen, Alles mag er zijn. 

 

Data: 16 jan, 30 jan, 13 febr, 27 febrAboriginal Art

Nog niet beschikbaarMini collages

Wordt ontwikkeld voor 2024Samen tekenen

Nog niet beschikbaar