Trance Healing

Soms loop je al lange tijd met klachten. Dat kan lichamelijk, maar ook mentaal zijn. Je komt maar niet achter de oorzaak van je klacht en niets lijkt te helpen. Met Trance Healing kunnen we op zoek naar de oorsprong van je klacht. Vaak laat het zich in een terugkerend patroon zien. Ruim je deze niet op, dan raakt je energie stroom verstoord en kan je onverklaarbare klachten krijgen. 

Jouw levensenergie kan op verschillende niveaus verstoord raken. Dat kan op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en zielsniveau. Met trance healing ontdek je op welk niveau jouw energie verstoord is geraakt. Je lichaam wordt aangezet om zijn eigen zelfhelend vermogen te gebruiken. 

Tijdens het consult gaan we samen op reis, in dit leven of naar vorige levens, op zoek naar de oorsprong van bepaalde overtuigingen, angst of trauma. Daarbij ben ik in nauw contact met de spirituele wereld. We helen de pijn bij de bron en transformeren die naar een positieve energie. Door in de healing blokkades, overtuigingen of trauma op te ruimen, komt er ruimte vrij waardoor de energie weer vrij kan stromen. Je kunt hierdoor meteen verandering ervaren en je klachten kunnen hierdoor verdwijnen. 


Een consult Trance Healing duurt ongeveer 2 uur. Meestal is 1 consult al genoeg, maar soms zijn er een paar consulten nodig.