Transformatiecoaching

Soms zit je niet zo goed in je vel. Het kan zomaar ineens allemaal te veel zijn. Je voelt dat het tijd wordt om hier inzicht in te krijgen. Je bent bijvoorbeeld heel gevoelig en raakt snel overprikkeld of overweldigd.  Je wilt leren om van deze prachtige eigenschap je kwaliteit te maken. Of je hebt een heftig trauma achter de rug (onlangs of in je jeugd) die je nu belemmerd in je leven. Bij transformatie coaching draait het om oude rommel opruimen. Uit dit leven of vorige levens, uit je innerlijk kind stuk of je voorouderlijke lijn. Zodat je je meer en meer kunt verbinden aan je war ik en jouw energie weer vrijer gaat stromen. 

Transformatie coaching is een verzamelnaam van verschillende methoden die je op weg helpen om inzicht te krijgen, op te ruimen, te helen en te transformeren. Methoden die ik hierbij gebruik zijn bijvoorbeeld Tekentherapie, EFT, Tafelopstellingen en Visualisaties. 

De tekeningen of opstelling geven je inzicht in systemen en patronen. Maar geeft ook informatie waar je nu op dit moment mee aan de slag mag. Tegelijkertijd kan je met een tekening of in een opstelling direct verandering aanbrengen waardoor het helend vermogen wordt aangesproken. 

 

Soms geeft 1 consult al voldoende inzicht. Meestal zijn er meerdere sessies nodig om echt het oude te transformeren naar positieve energie.