workshops

Samen tekenen

Bij samen tekenen gaat het vooral om samen genieten en beleven. Samen tekenen is een prettige manier om contact te maken met elkaar. Tijdens het tekenen communiceer je op een andere manier: je houdt rekening met elkaar, beïnvloedt elkaar, je neemt ruimte in of geeft ruimte aan de ander, je kiest samen kleuren en vormen. In de workshop Samen Tekenen ga je werken aan het versterken van de band met elkaar, het aandacht hebben voor elkaar, samen iets laten ontstaan, spiegelen van elkaar.

De workshop Samen Tekenen is er voor (groot)ouder en kind.

 

Chakra tekenen met energetische technieken

In een cursus van 7 lessen lopen we langs de verschillende chakra's. Je leert welke energie er bij elk chakra hoort en hoe je die kunstzinnig kunt uitbeelden en welke tekentechniek daar bij past.

Deze cursus is er alleen voor volwassenen.

 

Autobiografisch tekenen

Je eigen autobiografie tekenen. Dat is heel bijzonder. Terugkijken op je jeugd, puberteit, jongvolwassenheid en volwassenheid en er verhalen bij schrijven. En vooruit kijken naar de toekomst. Deze cursus bestaat uit 10 lessen.

 

Werken als kunstenaars

In een cursus van 6 lessen kruipen we in de huid van echte kunstenaars. Wat hebben zij bedoeld met hun werk? Je gaat werken in de geest van een bekende kunstenaar, zoals Mondriaan of Hundertwasser. Lukt het je om er je eigen draai aan te geven?

Deze workshop is er zowel voor kinderen als een versie voor volwassenen

 

Workshop op maat

In overleg kan ik een workshop op maat verzorgen. Bijvoorbeeld voor een open dag van een kinderdagverblijf, tijdens een informatiebijeenkomst of beurs. Maar ook groepen kinderen kunnen een workshop op maat verzorgd krijgen. Bel gerust voor de mogelijkheden.