Begeleiding Volwassenen

Vrouwen

Vrouwen vervullen in hun leven zoveel verschillende rollen tegelijkertijd. Allereerst vrouw zijn, partner van en soms ook moeder. Maar ook chef huishouden, kok, chauffeur van je kinderen, vriendin. En niet te vergeten werknemer of zelfstandig ondernemer. Zoveel respect heb ik voor die vrouwen die al die ballen hoog kunnen houden. Door eigen ervaring, maar ook door gesprekken met vrouwen merk ik dat wanneer het ergens in één van die rollen vast loopt, het grote gevolgen heeft voor de andere rollen die deze vrouwen vervullen.

 

Wil je goed voor jezelf zorgen dan is naast gezonde voeding en wat beweging, het ook belangrijk dat je af en toe in de spiegel kijkt, oud zeer opruimt, (onbewuste) blokkades wegwerkt. Zo blijf je zowel fysiek als mentaal gezond. Soms merk je dat je dat punt al voorbij bent. Je voelt je lusteloos, moe en wat depressief. Je hebt veel meegemaakt en hebt die gevoelens nog geen ruimte gegeven. Er kunnen allerlei oorzaken zijn, het maakt niet uit. Samen kunnen we kijken wat er nodig is.

 

We kijken niet alleen naar wat er nu speelt, maar ook terug naar je jeugd en naar trauma dat jouw familelijn bij zich draagt. Vaak is een oorzaak van jouw blokkade daar te vinden. Daarbij werk ik met creatieve werkvormen, maar ook met eenvoudige opstellingen, visualisaties en een goed gesprek. Net wat er nodig is.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan geheel vrijblijvend contact op. 


Ouders

Soms maak je je zorgen over je kind. Het wordt gepest of heeft moeite om te gaan met zijn of haar gevoeligheid. Dan kan de opvoeding best wel eens lastig zijn. In de zoektocht van je kind kan je geraakt worden. Is dit alleen de zorg om je kind? Of spiegelt je kind jouw eigen pijnpunten of oud verdriet, uit je kindertijd bijvoorbeeld? Wanneer je met dat stuk aan het werk gaat, kan je jouw kind ook beter begeleiden bij zijn of haar zoektocht. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.